Om Ane


Ane Sideri Hagen er en kvinne med norsk statsborgerskap, som har tilbragt mesteparten av livet i Norge, men som gikk store deler av barneskolen og ungdomskolen i Hellas, på øye Samos. i 2020 flyttet hun tilbake til Hellas og bor nå i Athen. Hun jobber som Matchmaker og Datingrådgiver i Norge, og har siden 2012 vært den personen media ofte henvender seg til når de skal snakke om saker innenfor hennes fagfelt.

I 2015 utviklet hun en metode som hjelper kvinner raskere finne den rette for seg via nettet og i 2017 bestemte hun seg for at hennes nisje som Matchmaker skulle være selvsendige og flotte kvinner som har det bra med seg selv.

Fra Ane:

Det er viktig for meg å si at betrakningene mine på denne nettsiden er på bakgrunn av den kunnskapen og meningene jeg har pr den dagen jeg skriver det jeg skriver. Jeg elsker å få ny kunnskap som endrer min egen synsvinkel, men det er vanskelig å se ting fra andres synsvinkler uten at man blir fortalt hvordan den er. Derfor mener jeg det er det viktig å kritisere, ta til seg kritikk, diskutere meninger vi har, og prøve å være så ærlig med seg selv underveis i livsreisen. Alt jeg skriver kan og vil bli brukt i mot meg. Mitt håp er at jeg vil få ny kunnskap som beriker meg til bedre meninger hvis de jeg har ikke er gode.